Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Indische Lotus Bloem

TenStickers. Sticker Indische Lotus Bloem. Een bloemensticker met een Indische inspiratie oogpunt. Een spirituele vertegenwoordiging dat u naar heeft met deze cultuur en natuur.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een bloemensticker met een Indische inspiratie oogpunt. Een spirituele vertegenwoordiging dat u naar heeft met deze cultuur en natuur. Briljante bloem sticker voor verschillende ruimten in uw huis!

Lotus is de nationale bloem van de wereld van de geestelijke leider, India. Het vertegenwoordigt vrede, geluk en rust. Deze muursticker is een exotische voorstelling van lotus. Deze bloemsticker is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. 

De sticker is ideaal voor uw woonkamer of slaapkamer. De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.nl.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.