Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Sticker Keuken Ijsje aardbeien

Vandaag 12% Korting
TenStickers. Sticker Keuken Ijsje aardbeien. Een kopje ijs met aardbeien, grenadine en een lepeltje. Deze muursticker ziet er zeer smakelijk uit in uw keuken.

Een kopje ijs met aardbeien, grenadine en een lepeltje. Deze muursticker ziet er zeer smakelijk uit in uw keuken. De ideale interieursticker voor de liefhebbers van desserts en ijsjes. Zorg met deze decoratiesticker voor meer kleur, warmte en leven in elke gewenste ruimte binnen huis! Natuurlijk ook geschikt voor feesten en partijen om deze op een leuke en originele manier aan te kleden! 
Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl 

TenStickers. Sticker Keuken Ijsje aardbeien. Een kopje ijs met aardbeien, grenadine en een lepeltje. Deze muursticker ziet er zeer smakelijk uit in uw keuken.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker Keuken Ijsje aardbeien

Referentienummer: A3632

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.