Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Keuken Ijsje aardbeien

TenStickers. Sticker Keuken Ijsje aardbeien. Een kopje ijs met aardbeien, grenadine en een lepeltje. Deze muursticker ziet er zeer smakelijk uit in uw keuken.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een kopje ijs met aardbeien, grenadine en een lepeltje. Deze muursticker ziet er zeer smakelijk uit in uw keuken. De ideale interieursticker voor de liefhebbers van desserts en ijsjes. Zorg met deze decoratiesticker voor meer kleur, warmte en leven in elke gewenste ruimte binnen huis! Natuurlijk ook geschikt voor feesten en partijen om deze op een leuke en originele manier aan te kleden! 
Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl 

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.