Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Sticker keukengerei

TenStickers. Sticker keukengerei. Een mooie decoratiesticker  voor de decoratie van uw keuken. Plaats deze prachtige muursticker in uw keuken en breng zo meer leven in huis.

Een mooie decoratiesticker voor de decoratie van uw keuken. Plaats deze prachtige muursticker in uw keuken en breng zo meer leven in huis. Brengt u veel tijd door in de keuken? Heeft uw keuken nog een kale muur? Deze sticker van een rek met keukengerei vult een lege ruimte in uw keuken mooi in. 

De sticker komt in verschillende maten en kleuren. Door de kwaliteit van onze vinyl is de sticker ook makkelijk aan te brengen en te verwijderen, hij is ook waterbestendig. Heeft u verder nog vragen? We horen ze graag!info@tenstickers.nl.

TenStickers. Sticker keukengerei. Een mooie decoratiesticker  voor de decoratie van uw keuken. Plaats deze prachtige muursticker in uw keuken en breng zo meer leven in huis.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker keukengerei

Referentienummer: A501

Beoordelingen van onze klanten Sticker keukengerei

Gemiddelde beoordeling: 9 / 10

Geplaatst op 23/10/2019 om 08:33 h

Heb al vele malen stickers besteld voor op mijn muur en deur. Ik moet zeggen dat de kwaliteit prima is. Levering is ook goed. Netjes verpakt. Duidelijke beschrijving hoe je het moet aanbrengen. De website is duidelijk en overzichtelijk. Aanrader

Geplaatst op 17/09/2016 om 10:38 h

De bestelde stickers zijn netjes bezorgd, duidelijke beschrijving erbij met hoe op te plakken. Jammer dat ze door tenstickers snel geleverd worden maar dat de levering door DHL dan best wel lang op zich laat wachten.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.