Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Sticker Koelkast Stalen Ontwerp

TenStickers. Sticker Koelkast Stalen Ontwerp. Deze sticker omtrent een metalen ontwerp voor uw ijskast. Een origineel idee ter decoratie van uw woning.

Heeft u uw witte ijskast altijd al om willen bouwen tot iets anders dan die saaie witte plaat? Maak er een roestvrijstalen idee van met deze leuke ijskaststicker of koelkast. Geef de breedte en hoogte aan van uw ijskast zodat wij deze zodanig kunnen produceren dat deze bij u past. Dit is dan ook een erg leuk idee ter decoratie en personalisatie van uw woning.
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

TenStickers. Sticker Koelkast Stalen Ontwerp. Deze sticker omtrent een metalen ontwerp voor uw ijskast. Een origineel idee ter decoratie van uw woning.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Informatie over Sticker Koelkast Stalen Ontwerp

Referentienummer: A5907

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.