Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker krijtbord spin

TenStickers. Sticker krijtbord schoolbord spin. Leuke muursticker zoals schoolbord muursticker of krijtbord muursticker! Deze kunnen gebruikt worden als krijtbord stickers en schoolbord stickers.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een leuke muursticker dat gebruikt kan worden als een schoolbord muursticker of krijtbord muursticker! Leuk voor je kinderen om op te tekenen, het doorgeven van boodschappen of het noteren van belangrijke zaken. Deze krijtbord sticker is versierd met een spinnenweb sticker en een akelige dikke spin.

De schoolbord stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.

...

Informatie over Sticker krijtbord schoolbord spin

ADE

Amsterdam Dance Event of ADE is weer aan de gang en dit stukje muziekfestival is wel heel speciaal! Bekijk onze muurstickers.