Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Sticker meisjes spelen basketbal

TenStickers. Sticker meisjes spelen basketbal. Een leuke muursticker van een vijftal meisjes dat vrolijk samen basketbal spelen. Wie denk je dat zal winnen?

Een leuke muursticker van een vijftal meisjes dat vrolijk samen basketbal spelen. Wie denk je dat zal winnen? Het roze of blauwe team? Prachtige wanddecoratie voor de slaapkamer of speelhoek van je kinderen. Heeft u nog geen idee hoe u deze ruimten aan moet kleden? Neem dan een kijkje binnen deze collectie en doe inspiratie op! Decoreren is nog nooit zo voordelig en gemakkelijk geweest!
Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

TenStickers. Sticker meisjes spelen basketbal. Een leuke muursticker van een vijftal meisjes dat vrolijk samen basketbal spelen. Wie denk je dat zal winnen?

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker meisjes spelen basketbal

Referentienummer: A862

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.