Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Sticker quote Oscar Wilde

TenStickers. Sticker quote Oscar Wilde. Deze muursticker omtrent een bekende quote van auteur Oscar Wilde. Ideaal voor mensen met een passie voor mode.

Deze muursticker is een quote van de Ierse auteur Oscar Wilde, "You can never be overdressed or overeducated.” Prachtig voor mensen met een passie voor mode! Een prachtige en kloppende tekst! Dress to impress en study to improve! Met deze tekststicker zorg je voor meer kleur, leven en inspiratie in huis! Laat uw vrienden en familie zien waar u voor staat! De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

TenStickers. Sticker quote Oscar Wilde. Deze muursticker omtrent een bekende quote van auteur Oscar Wilde. Ideaal voor mensen met een passie voor mode.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.