Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Sticker Sesamstraat Super Grover

TenStickers. Sticker Sesamstraat Super Grover. Sticker met een bekend karakter uit Sesamstraat; Super Grover, laat zien dat jij fan bent van deze super pop.

Sticker met een bekend karakter uit Sesamstraat; Super Grover, laat zien dat jij fan bent van deze super pop. Sesamstraat is al decennia op de buis te vinden, en heeft menig generatie weten te binden en te boeien met de grappen en lessen van de inwoners. Laat zien met deze origineel ontworpen sticker dat jij een echte Sesamstraat fan bent, misschien wil je die liefde wel doorgeven aan de volgende generatie? Een mooie decoratie voor in een kinderkamer, babykamer, school of winkel met kindermode of kinderartikelen. 

Onze vinyl stickers zijn van goede kwaliteit, makkelijk aan te brengen en laten geen restjes of schade achter bij verwijdering. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl de perfecte sticker te vinden voor u!

TenStickers. Sticker Sesamstraat Super Grover. Sticker met een bekend karakter uit Sesamstraat; Super Grover, laat zien dat jij fan bent van deze super pop.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.