Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker stoomtrein kinderen

TenStickers. Sticker stoomtrein kinderen. Een mooie muursticker van een gekleurde stoomtrein waar rook uit komt, ideaal voor het decoreren van de kinderkamer. +10.000 tevreden klanten.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een mooie muursticker van een gekleurde stoomtrein waar rook uit komt. Een leuke wandsticker voor de decoratie van de slaapkamer van uw zoon of dochter. Heeft u nog geen idee hoe u de muren of wanden binnen deze ruimten is huis moet decoreren? Kies dan nu voor stickers! Deze manier van versieren biedt u de mogelijkheid om voor een lage prijs en binnen korte tijd een ruimte een totaal nieuwe look te geven!
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

...

Informatie over Sticker stoomtrein kinderen

Halloween Versiering met MuurStickers

Trick or Treat? Halloween Stickers voor prive en commercieel gebruik