Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Vlag Irak

TenStickers. Sticker Vlag Irak. Deze muursticker komt van de Iraanse vlag. Deze sticker kan dan ook worden gebruikt voor verscheidene doeleinden.

Deze muursticker komt van de Iraakse vlag. Deze sticker kan dan ook worden gebruikt voor verscheidene doeleinden zoals het personaliseren van gadgets. Speciaal geschikt voor allen die de Iraakse afkomst hebben of simpelweg van dit land houden! Een indrukwekkende vlag als muursticker waarmee u iedere ruimte in huis kunt decoreren! Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

TenStickers. Sticker Vlag Irak. Deze muursticker komt van de Iraanse vlag. Deze sticker kan dan ook worden gebruikt voor verscheidene doeleinden.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker Vlag Irak

Referentienummer: A4220

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.