Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Welkom in verschillende talen

TenStickers. Sticker Welkom in verschillende talen. Benadruk de gastvrijheid in uw woning met behulp van deze prachtige muursticker waarin het woord welkom in verschillende talen wordt weergeven.

Benadruk de gastvrijheid in uw woning met behulp van deze prachtige muursticker. Een tekststicker met het woord "Welkom" vertaald in verschillende talen zoals: Engels, Frans, Spaans, Duits. Een leuk idee voor de decoratie van uw woning!

Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

TenStickers. Sticker Welkom in verschillende talen. Benadruk de gastvrijheid in uw woning met behulp van deze prachtige muursticker waarin het woord welkom in verschillende talen wordt weergeven.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker Welkom in verschillende talen

Referentienummer: A2109

Beoordelingen van onze klanten Sticker Welkom in verschillende talen

Gemiddelde beoordeling: 8 / 10

Geplaatst op 09/05/2017 om 09:35 h

Indien we ongeveer een exacte datum en uur zouden kennen van de levering, zou een pluspunt zijn Nu wisten we enkel dat hij bij het transportbedrijf was, maar kenden geen leveringsmoment... Onze sticker hangt in de inkomhall van het kinderdagverblijf en werd super bevonden door de ouders!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.