Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Whiteboard houten omkadering

TenStickers. Sticker Whiteboard houten omkadering. Een whiteboard muursticker met een houten frame ontwerp gemaakt voor uw muren in uw huis of voor op kantoor! Super handig natuurlijk!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een whiteboard muursticker met een houten frame ontwerp gemaakt voor uw muren in uw huis of voor op kantoor! Deze stijlvolle sticker is een mooie toevoeging bij zowel moderne als klassiek ingerichte kantoren en woonkamers. Met deze sticker kunt u elk idee en elke strategie uitschrijven en tekenen! Schrijf uw notities en wrijf af wanneer dat nodig is, zonder zich zorgen te maken over beschadiging van uw muur of een ander glad oppervlak. De marker kunt u er bij bestellen!

De sticker is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De sticker is verkrijgbaar in verschillende maten. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag verder info@tenstickers.nl.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.