Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers insecten Schedelsfinx

TenStickers. Stickers insecten Schedelsfinx. Interessante insecten muurstickers enmot muursticker of vlinder murustickers voor in de woonkamer. De mot sticker is geschikt in alle soorten maten.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Aparte maar interessante insecten muurstickers zoals deze bruin geel kleurige insect sticker van een soort Schedelsfinx muursticker. Dit ontwerp is geschikt voor de woonkamer of slaapkamer. Dit insect sticker kan in alle soorten maten gemaakt worden en heeft een mooie donker bruine en gele kleuren. Deze slaapkamer muursticker van deze mot muursticker is een gaaf idee om jou woning wat gezelliger op te pimpen. De mot muurdecoratie is een uniek ontwerp en kan ik alle maten en vormen worden afgedrukt op deuren,muren, ramen en meubels met platte ondergrond. De aparte vlinder muursticker is een interessant idee als je van natuur muurstickers en van insecten stickers houdt.

...

Informatie over Stickers insecten Schedelsfinx

Referentienummer: A14807

Stijl van sticker:
Tekeningen stickers

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroep:
Volwassenen

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.