Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Stickers tegels Spelende panda's

TenStickers. Stickers tegels Spelende panda's. Spelende panda's tegelsticker ontwerp voor uw kinderen en baby's. Dit ontwerp bevat verschillende panda's in verschillende stijlen.
TenStickers. Stickers tegels Spelende panda's. Spelende panda's tegelsticker ontwerp voor uw kinderen en baby's. Dit ontwerp bevat verschillende panda's in verschillende stijlen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Spelende panda's tegelsticker ontwerp voor uw kinderen en baby's. Dit ontwerp bevat verschillende panda's in verschillende stijlen. Deze panda's zijn gemaakt op verschillende achtergrondkleuren van geel, blauw, groen en roze.

Deze set tegelstickers bestaat uit verschillende stickerontwerpen. Als u specifieke ontwerpen wilt, geef dan bij de kassa ( bestelnota's ) aan welke ontwerpen u wilt. Anders gaan we over tot het maken van duplicaten van de ontwerpen vanaf de bovenkant van de tweede afbeelding.
Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl om de perfecte tegelsticker te vinden voor u!

Dit ontwerp zal leuk zijn in de kinderkamer of speelkamer. Deze tegelstickers van speelpanda's zijn van zeer hoge kwaliteit en vormen geen luchtbellen als je ze aanbrengt. Het is zelfklevend en slijt niet van het oppervlak. De toepassing is zeer gemakkelijk en eenvoudig, echter, ontvangt u het aanvraagformulier wanneer u het product koopt. U kunt het ontwerp direct op onze website kopen.
Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

Informatie over Stickers tegels Spelende panda's

Referentienummer: A17598

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.