Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Telefooncel Londen Muursticker

TenStickers. Telefooncel Londen Muursticker. Kleurrijke muursticker die de klassieke telefooncellen uit Londen illustreert. Kleur en afmetingen aanpasbaar. Ook voor ramen en auto's.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Kleurrijke muursticker die de klassieke telefooncellen uit Londen illustreert. Is Londen een van uw favoriete bestemmingen in Europa? Of misschien Engeland in het algemeen? Versier dan nu uw woning met verschillende muurstickers uit deze collectie en waan uzelf altijd in deze stad of dit land! Speciaal geschikt voor de eetkamer, slaapkamer of woonkamer!
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.