Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Raamsticker krans harten

TenStickers. Tienerkamer muursticker krans harten. Originele decoratie sticker die een collectie krans harten illustreert. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ervaren ontwerpteam.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Originele decoratie sticker die een collectie krans harten illustreert. De muursticker bestaat uit 17 grote en 17 kleine harten, met verschillende patronen in de kleuren roze, blauw en geel. Deze fantastische decoratie is ideaal voor een jeugdkamer of voor de etalage van een winkel. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl is de sticker zeer eenvoudig aan te brengen op elk glad oppervlak zonder de vrees dat er vouwen of luchtbellen onstaan. Blijft ook lang plakken en laat geen sporen achter na verwijdering. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

...

Informatie over Tienerkamer muursticker krans harten

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.