Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Vlammen vinyl zelfklevende motorfietssticker

TenStickers. Vlammen vinyl zelfklevende motorfietssticker. Geniet van een mooie decoratie op elke auto of motor met onze motorfiets vinyl zelfklevende sticker van een vlammen in silhouetstijl.

Hoge kwaliteit zelfklevende motorfietssticker ontwerp van een vlam silhouet om elk voertuig, auto of motor te verfraaien. 

U kunt genieten van deze eenvoudige autosticker van vlammen op elk oppervlak met een plat uiterlijk. 
De applicatie is eenvoudig met de bijbehorende instructie. . Het is verkrijgbaar in verschillende monokleuren, we hebben een lijst met kleuren waaruit u het ontwerp kunt kiezen en ervan kunt genieten. 
Het is lucht- en kreukbestendig vanwege de hoge kwaliteit van het materiaal waarvan het is gemaakt. Het reflecteert niet met licht vanwege de matte afwerking. Voeg deze auto vinyl sticker nu toe aan je winkelwagen en geniet ervan.

TenStickers. Vlammen vinyl zelfklevende motorfietssticker. Geniet van een mooie decoratie op elke auto of motor met onze motorfiets vinyl zelfklevende sticker van een vlammen in silhouetstijl.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Vlammen vinyl zelfklevende motorfietssticker

Referentienummer: A18553

Beoordelingen van onze klanten Vlammen vinyl zelfklevende motorfietssticker

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 25/12/2020 om 09:37 h

Ondanks het vrij grote aantal negatieve reviews is mijn ervaring prima. Ontvangstbevestiging na de bestelling, een paar dagen later een bericht dat de stickers geproduceerd waren en ter verzending waren aangeboden. Na weer een paar dagen via Track and Trace gezien dat ze in de brievenbus waren bezorgd. Geen problemen en de stickers goed te verwerken. Wat een ietwat vreemde indruk wekt is dat het bedrijf een Internetadres heeft in Nederland terwijl de stickers uit ( Spanje?) komen. In ieder geval via Post nl. International. Als het bedrijf geen vestiging heeft in Nederland kom daar dan gewoon voor uit. Wat maakt dat uit?

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.