Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Wanddecoratie blad met gaten

TenStickers. Wanddecoratie blad met gaten. Wanddecoratie bedrukt met een blad met gaten erin, een mooie manier om wat groen toe te voegen aan je huis.

Wanddecoratie bedrukt met een blad met gaten erin, een mooie manier om wat groen toe te voegen aan je huis. Vergeet jij ook altijd de plantjes water te geven? Dan is dit de decoratie voor jou, deze plant versiert elke muur en heeft minimale onderhoud nodig. Een leuke sticker voor op de muur in een kale ruimte in je huis, een winkel of in een tuincentrum.

Deze muursticker is gemaakt van vinyl wat zorgt dat de sticker makkelijk is aan te brengen. De sticker is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of een van onze andere producten dan beantwoorden wij die graag via info@tenstickers.nl.

TenStickers. Wanddecoratie blad met gaten. Wanddecoratie bedrukt met een blad met gaten erin, een mooie manier om wat groen toe te voegen aan je huis.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Wanddecoratie blad met gaten

Referentienummer: A10306

Beoordelingen van onze klanten Wanddecoratie blad met gaten

Gemiddelde beoordeling: 9 / 10

Geplaatst op 21/08/2019 om 10:53 h

Prima service, had iets eerder geleverd mogen worden, maar blij met de producten!

Geplaatst op 21/07/2019 om 14:31 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.