Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Wanddecoratie live to ride

TenStickers. Wanddecoratie live to ride. Deze prachtige wanddecoratie is voor elke biker of motor sport fan die nog een aanvulling op zijn kale muren zoekt.

Deze prachtige wanddecoratie is voor elke biker of motor sport fan die nog een aanvulling op zijn kale muren zoekt. De sticker bevat een artistieke afbeelding van een motor stuur met engelen vleugels, en de tekst ´live to ride´. Deze sticker staat uitstekend in uw woon of slaap kamer, en laat al uw gasten zien dat jij leeft voor de snelheid en wielen op het asfalt.

Deze sticker is gemaakt van 100% vinyl, en gedrukt met de nieuwste print technologieën. De sticker zal altijd een heldere kleuren geleverd worden, tevens zijn de maten en kleuren aanpasbaar. 

TenStickers. Wanddecoratie live to ride. Deze prachtige wanddecoratie is voor elke biker of motor sport fan die nog een aanvulling op zijn kale muren zoekt.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Wanddecoratie live to ride

Referentienummer: A10541

Beoordelingen van onze klanten Wanddecoratie live to ride

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 04/04/2017 om 17:41 h

Topkwaliteit en snel geleverd! Eerst even de instructiefilm bekeken, en met 2 personen was het goed te doen. Kom naar L&B Ledermode in Oudenbosch om de sticker in het echt te bekijken (www.lenb.nl)!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.