Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Zombie Muursticker voor de deur

TenStickers. Zombie Muursticker voor de deur. Zombie muursticker om een deur naar keuze extra griezelig te maken, perfect om mee voor te bereiden voor Halloween.

Zombie muursticker om een deur naar keuze extra griezelig te maken, perfect om mee voor te bereiden voor Halloween. De sticker bedekt de deur in zombie ingewikkeld papier met twee ogen die door de omwikkelingen heen kijken. Wilt u uw gasten voor het Halloween feestje welkom heten in stijl? Dat kan met deze originele deur decoratie, dat is nog een wat anders dan een nep spinnetje aan de muur hangen 
Onze vinyl stickers zijn van goede kwaliteit, makkelijk aan te brengen en laten geen restjes of schade achter bij verwijdering. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl de perfecte sticker te vinden voor u!

TenStickers. Zombie Muursticker voor de deur. Zombie muursticker om een deur naar keuze extra griezelig te maken, perfect om mee voor te bereiden voor Halloween.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.