Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Stickers Parijs

Een collectie van Parijse muurstickers voor het interieur, met illustraties en afbeeldingen van de Franse hoofdstad en andere karakteristieke Parijse monumenten, zodat u de ideale decoratie kunt vinden in elke kamer, van de woonkamer of eetkamer, tot de keuken of de tweepersoonskamer.
Als u een liefhebber bent van deze geweldige stad, bent u er zeker van dat u het ontwerp vindt dat u zoekt.

De Parijse stickers zijn ideaal om de muren van uw huis te versieren en te genieten van spectaculaire ontwerpen met uitzicht vanuit uw woonkamer op de grote stad, waardoor een vernieuwde, stedelijke sfeer ontstaat die is aangepast aan uw smaak. Reis naar uw favoriete Europese stad met een nieuwe decoratie die u in deze categorie vindt met ontwerpen van verschillende stijlen.

Versier je huis met muurstickers Parijs


Het belangrijkste monument van Parijs is de Eiffeltoren, een monument dat u in veel van onze producten vindt, want het is het belangrijkste icoon van deze stad. Individuele ontwerpen van de Toren met een bloemenstijl of collectieve ontwerpen, zoals de skyline van de stad waar de Eiffeltoren verschijnt, de Champs-Elysees, de Arc de Triomphe, de Notre Dame kathedraal en vele andere monumenten en iconische gebouwen van deze grote stad.

Ideale ontwerpen om te plaatsen op het hoofdbord van uw master bedroom, op een grote muur in uw eetkamer of waar u maar kunt bedenken. De producten zijn geschikt voor elk oppervlak, zolang het maar vlak is, muren, meubels, voertuigen, glas, deuren, in elke ruimte.

Een grote verscheidenheid aan ontwerpen die iedereen die uw huis bezoekt en de nieuwe Parijse decoratie die u hebt gemaakt, zal verbazen. Een goedkoop product dat een grote impact zal hebben op de muren en de sfeer van uw huis volledig zal veranderen, waardoor er een ruimte ontstaat naar uw wens, afhankelijk van uw behoeften en eisen.

Kunt u de Parijse decoratieve stickers die u zoekt niet vinden? In Tenstickers hebben we een ontwerpteam dat voortdurend nieuwe ontwerpen maakt in alle collecties. We kunnen ook het ontwerp maken dat u wilt! Neem contact met ons op door het ontwerp, de kleur en de maat die u wilt, en we maken een exclusief product voor u, zodat u een decoratie heeft die niemand anders in huis zal hebben.

De Parijs stickers zijn gemakkelijk te plaatsen, zodat er geen luchtbellen achterblijven tijdens het aanbrengen, ze zullen u in staat stellen uw decoratie te vernieuwen wanneer u deze nodig heeft, aangezien ze geen resten op de muur zullen achterlaten wanneer ze verwijderd worden. Ze kunnen eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek en de afwerking is mat om reflecties met het buitenlicht binnenshuis te voorkomen.

Creëer de nieuwe decoratie die uw huis vraagt met de muurstickers Parijs en verras iedereen die u bezoekt, koop de decoratieve wijnstokken online bij Tenstickes.

10 / 10

1 Beoordelingen

1-24 van 30 muurstickers