Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Koelkast stickers Leven in Parijs

TenStickers. Koelkast stickers Leven in Parijs. Frankrijk muurstickers zijn ideaal: Parijs muurstickers, parijs stickers, frankrijk stickers, Franse muurdecoratie, Parijs muurdecoratie!

Een leven in Parijs, wie wil dat nou niet? Deze geweldige muursticker Parijs is een goed aandenken aan je tijd die je in Parijs hebt doorgebracht of nog zult doorbrengen. Parijs is een stad vol romantiek, mooie architecteur en vooral veel goed Frans eten. Deze parijs sticker is een unieke franse sticker voor de woonkamer of slaapkamer en is ook geschikt als cadeau voor vrienden of famillie leden die heel erg van parijs en frankrijk houden. Frankrijk muurstickers zijn ideaal hiervoor! Over de sticker parijs: De Parijs muurdecoratie is gemaakt van vinyl sticker materiaal. Dit betekend dat de sticker een hoge houdbaarheid heeft voor binnen en voor buiten. Hij blijft dus langer mooi! Je kunt de frankrijk sticker makkelijk opplakken op muren, deuren, ramen en ook op platte meubels zoals tafels.

TenStickers. Koelkast stickers Leven in Parijs. Frankrijk muurstickers zijn ideaal: Parijs muurstickers, parijs stickers, frankrijk stickers, Franse muurdecoratie, Parijs muurdecoratie!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Informatie over Koelkast stickers Leven in Parijs

Referentienummer: A14366

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.