Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Decoratieve Muursticker Boom met Vogel

TenStickers. Decoratieve Muursticker Boom met Vogel. Deze muursticker omvat twee bomen met hierin vogeltjes en vlinders en is ideaal voor het decoreren van de babykamer. Voordelig personaliseren.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een nieuwe design van een muursticker geschikt voor de kinderkamer en babykamers in huis! Decoreer nu de lege muren met dit prachtige ontwerp van twee bomen met hierin vogeltjes en vlinders! De babykamer of kinderkamer zal hierdoor een geheel andere uitstraling krijgen! Met stickers bent u in staat tegen een lage prijs en binnen korte tijd de gehele ruimte te transformeren in een nieuwe omgeving!

Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.