Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Decoratieve Muursticker Hand Geschilderde Vogel

Vandaag 15% Korting
TenStickers. Decoratieve Muursticker Hand Geschilderde Vogel. Deze muursticker van een vogel op een tak brengt leven en kleur in uw woning. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dagelijkse kortingen.

Deze muursticker van een vogel op een tak brengt leven en kleur in uw woning. Deze vogel lijkt alsof het door u is geschilderd en zorgt voor een aanvulling op de muur!. Decoreer uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer in huis met deze geweldige muursticker! De vinyl vogelsticker is verkrijgbaar in verschillende maten. Voor de productie van deze sticker is hoge kwaliteit, zelfklevend en reukloos vinyl gebruikt. De muursticker kan eenvoudig worden bevestigd en is geschikt voor alle gladde oppervlakken. Na eventuele verwijdering laat de sticker geen zichtbare sporen na.

TenStickers. Decoratieve Muursticker Hand Geschilderde Vogel. Deze muursticker van een vogel op een tak brengt leven en kleur in uw woning. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dagelijkse kortingen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Decoratieve Muursticker Hand Geschilderde Vogel

Referentienummer: A8397

Beoordelingen van onze klanten Decoratieve Muursticker Hand Geschilderde Vogel

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 08/07/2020 om 11:56 h

Heel veel keuze in muurstickers en elke sticker is in meerdere maten te bestellen. De sticker die ik heb uitgezocht werd na 2 weken bezorgd, in een stevige koker, met een duidelijke gebruiksaanwijzing en zelfs met een proefsticker om te controleren of de muur geschikt is. Dat is hij, maar omdat de muur net gesausd is en in de gebruiksaanwijzing staat dat je dan 4-6 weken moet wachten, heb ik de sticker nog niet kunnen bevestigen. Nog even geduld dus, maar het wordt vast heel mooi.

Geplaatst op 16/09/2018 om 08:45 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.