Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Muurstickers volgetjes

Een collectie muurstickers van vogels. Deze illustraties geven uilen, papegaaien, parkieten en nog veel meer weer! De afbeeldingen van allerlei soorten vogels in de vorm van een leuke vogel muursticker voor kinderen, speelkamers, slaapkamers of bijvoorbeeld een kinderdagverblijf. Door gebruik van verschillende uitstralingen op de stickers zorgen deze er voor dat de ruimte ook een meer natuurlijke uitstraling krijgen. 

De wandstickers volgels zijn zeer eenvoudig te plaatsen zodat er geen luchtbellen binnenin zitten, en ze zijn volledig geïntegreerd in het oppervlak. Ze zijn mat afgewerkt om reflecties van het licht binnen of buiten te vermijden.

Zo vindt u in de illustraties takken met vogels, bomen en wijde natuuruitzichten. De stickers binnen deze categorie hebben een vrolijke uitstraling, zijn kleurrijk en zorgen voor levendigheid in huis! Bekijk ons gehele assortiment. Alle stickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en bij de monogame kleuren bepaalt u zelf de kleur. 

Welke vogelstickers vind je? 
 

Er is een grote verscheidenheid aan ontwerpen voor alle leeftijden. Kindervogelstickers, bestaande uit uilen op bomen, zangvogels op schakelaars, kindermeters van uilen en andere vogels en nog veel meer ontwerpen die perfect zullen zijn in kinderomgevingen, voor baby's of kinderen.

Volwassenen kunnen genieten van sticker volgel ontwerpen,  zoals vedersets om de muur te creëren die ze willen, met verschillende vogels die vliegen, enkelkleurige flamingo's en vele andere die een mooie en comfortabele omgeving zullen creëren waarin ze urenlang kunnen doorbrengen zonder zich te vervelen van uw ruimte of oppervlak.

Als u het product dat u zoekt niet vindt, hebben we in Tenvinilo een grafisch ontwerpteam dat zich aanpast aan uw behoeften en de door u gewenste wand stickers vogels, en vinyls maakt volgens uw specificaties, van een totaal nieuw ontwerp tot een catalogusontwerp dat is aangepast in kleuren of proporties.

De nieuwe decoratie zal iedereen verbazen, het zal mooi zijn, elegant en volledig op maat gemaakt voor u om te genieten van een topkwaliteit product. We willen dat de klant volledig tevreden is en een product van topkwaliteit heeft.

 Met de muurstickers vogels kunt u de inrichting van uw huis op een economische manier veranderen en een grote impact genereren, waardoor u geen grote investeringen in werken of verbouwingen hoeft te doen. 

Meer dan 200 catalogus ontwerpen tot uw beschikking om te kopen in elke maat, we maken de wandstickers vogels in bestelling, om deze reden zijn we flexibel en kunnen we ze aanpassen aan de behoeften van de klant. Uilen, spechten, vogels met muzieknoten, veelhoekige en geometrische ontwerpen of flamingo's zijn de meest gevraagde ontwerpen en die vindt u in deze categorie. 

Koop in Tenvinilo uw vogelsticker, en het zal uniek en origineel zijn om een ruimte te hebben zoals u verdient en volgens uw wensen. Je hoeft alleen maar het product te kiezen dat je het leukste vindt, de maatregelen te selecteren die zich aanpassen aan het oppervlak waar het vinyl naartoe gaat en het te kopen om een verbazingwekkende en dromerige ruimte te hebben.

9.64 / 10

44 Beoordelingen

1-24 van 284 muurstickers

Filter de zoekopdracht voor meer specifieke zoekresultaten.