Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Deur sticker grappig deur openen

TenStickers. Deur sticker grappig deur openen. Wij hebben veel verschillende deur decoratie stickers.  Wij kunnen de maten van onze deurstickers personaliseren naar uw gewenste deurmaat!
TenStickers. Deur sticker grappig deur openen. Wij hebben veel verschillende deur decoratie stickers.  Wij kunnen de maten van onze deurstickers personaliseren naar uw gewenste deurmaat!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Een rood-zwarte grappige deur sticker met twee handjes die de deur open maken, hoe grappig voor in de woonkamer! Dit design is toepasselijk voor metname de woonkamer, de slaapkamer of misschien zelfs wel de badkamer. Tenstickers.nl heeft veel verschillende deur decoratie opties voor toepasselijk voor elke kamer in huis, van de woonkamer tot de slaapkamer. Wij kunnen de maten van onze deurstickers personaliseren naar uw gewenste deurmaat! U kunt dus zo zelf uw persoonlijke deursticker samenstellen en de kleur en de grootte uitkiezen via onze website. Daarnaast bieden wij de kans op uw deursticker nog persoonlijker te maken door een naam eraan te te voegen. Bijvoorbeeld als u deze deursticker op de deur van uw zoontje of dochtertje wilt plakken, kunnen wij zijn naam in het design verwerken. Een orgineel en grappig cadeautje voor uw kinderen.

Informatie over Deur sticker grappig deur openen

Referentienummer: A14106

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.