• Productie op aanvraag
  • Express Levering binnen 24/48 uur
  • Beveiligde betalingsmogelijkheden
  • Verlaagde prijzen op meer dan 20.000 producten
  • Gratis verzending naar pick-up point vanaf 55€
Filter

Drinken stickers

(46)
165 muurstickers
Heb je geen idee hoe je je keuken moet inrichten, waar iedereen graag zit? Of bent u op zoek naar een oplossing om variatie aan te brengen in uw café of restaurant? Dan hebben we een collectie ontwerpen voor u om uw drankjes te versieren. Drank stickers, cocktails, wijn en gezonde vruchtensappen. Dergelijke decoraties zullen zeker het interieur van uw keuken of uw bedrijf veranderen.

Wat vind ik in deze catalogus van drank stickers?

Een collectie van ontwerpen met betrekking tot drank muurstickers. Van alcoholische dranken tot gezonde vruchtendranken. Muurstickers drank met cocktails, sappen, frisdrank en meer. Een breed scala aan illustraties om ruimtes te creëren waar je je comfortabel voelt en zoveel tijd kunt doorbrengen als je wilt. Illustraties van koffiemokken in kleur of monochroom, teksten met betrekking tot dranken zoals "blijf kalm en drink wijn", wolken met verschillende teksten zoals soorten koffie, gecreëerd door woorden zoals "cappuccino", "mokka", "americano" en nog veel meer. Heldere en kleurrijke patronen van allerlei soorten dranken. Geweldige ideeën voor een originele inrichting van een keuken of bar, restaurant of café. Gedetailleerde illustraties van heerlijke drankjes die uw decoratie nog lekkerder maken.

Als u wilt, kunt u de kleur of het formaat van de door u gekozen ontwerp veranderen, of een volledig nieuw ontwerp maken door te kiezen voor een gepersonaliseerde drank sticker. Ons assortiment van ontwerpen breidt zich elke dag uit, dus we hopen aan de smaak van elke klant te voldoen. We maken ook graag een product van uw eigen foto of ontwerp, dus als u weet wat u wilt of zich afvraagt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Onze ontwerpers staan elke dag tot uw beschikking, dus laat uw fantasie de vrije loop! Op dit moment bieden we 50 kleuren aan, maar we zijn voortdurend in ontwikkeling en bieden meer!

Met de collectie decoratieve stickers drank kunt u uw huis of bedrijf op een unieke en andere manier decoreren. U zult hun uiterlijk geweldig vinden, en iedereen die u zal bezoeken zal verrast zijn door de nieuwe decoratie. Ze zijn ook ideaal voor het inrichten van horecagelegenheden, restaurants of keukens. U kunt ze op elk glad oppervlak plaatsen, zoals meubels, ramen, etalages, deuren of muren. Interessante patronen die uw kamers een speciaal karakter en een ongewone stijl geven.

De producten van Tenstickers zijn van hoge kwaliteit, met een matte afwerking en reflecteren daarom geen lichtstralen, noch zonlicht, noch gloeilampen. U kunt ze gemakkelijk overal plaatsen en er ontstaan geen lelijke luchtbellen tijdens het aanbrengen. Bovendien is de hoge kwaliteit van het materiaal dat we gebruiken, vinyl, een garantie voor de best mogelijke product. Het zal op uw muren in perfecte staat blijven voor een hele lange tijd. U haalt ze alleen van de muur als u nieuwe ontwerpen wilt bestellen.

Filter

Drinken Wis filters
1 - 24 van 165 muurstickers

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen
Begin opnieuw
Tik opnieuw om de test opnieuw te starten

Sticker Finder

Vind uw ideale sticker om uw huis te versieren in een paar seconden

Nu beginnen
Sticker Finder

ONTWERP OP MAAT

Personaliseer uw muursticker, vinyl tapijt of elk ander product uit onze catalogus met de afbeelding of tekst die u wenst door gebruik te maken van enkele van de exclusieve diensten die wij u aanbieden.