Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Flamingo Muursticker

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Flamingo Muursticker. Een koel ontwerp van een flamingo staande op een been met een mooie roze zonsondergang op de achtergrond.

Een cool ontwerp van een flamingo staande op een been met een mooie roze zonsondergang op de achtergrond.

Hou je van deze gracieuze dieren? Als dat zo is, u kan uw huis een heldere en frisse look met deze grote flamingo sticker. Een ontwerp met pastelkleurige tinten die ideaal zijn voor het versieren van elke ruimte zijn. Maak het gevoel dat je naast een strand  of lagune elke dag zit met deze sticker.

Onze producten worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen

TenStickers. Flamingo Muursticker. Een koel ontwerp van een flamingo staande op een been met een mooie roze zonsondergang op de achtergrond.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Flamingo Muursticker

Referentienummer: A9035

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.