Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Kliko sticker 30km

Gepersonaliseerd
TenStickers. Kliko sticker 30km. Waarschuwingsbord sticker met maximale snelheid 30 km om op de kliko's te plaatsen. Afmetingen aanpasbaar. 10% korting bij inschrijving.

Waarschuw de automobilisten die door de straat rijden met deze verkeersboord sticker!
Het ontwerp omvat een verkeersbord met het nummer 30 erin, die indiceert dat de maximale snelheid 30 kilometer is. Je krijgt de mogelijkheid om de gewenste getal dat je op de sticker wil laten verschijnen in te vullen in het kader "aangepaste tekst" en wij zullen het voor je produceren. De sticker is verkrijgbaar in elk gewenste formaat. Tijdens de productie wordt er gebruik gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de stickers makkelijk aan te brengen, blijven ze lang plakken en laten ze geen sporen achter na verwijdering. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

TenStickers. Kliko sticker 30km. Waarschuwingsbord sticker met maximale snelheid 30 km om op de kliko's te plaatsen. Afmetingen aanpasbaar. 10% korting bij inschrijving.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Personaliseer

Informatie over Kliko sticker 30km

Referentienummer: A13064

Beoordelingen van onze klanten Kliko sticker 30km

Gemiddelde beoordeling: 8.67 / 10

Geplaatst op 30/01/2021 om 11:43 h

Prima op tijd....

Geplaatst op 08/10/2020 om 11:20 h

Na een moeilijke start agv een ingewikkeld tot niet functionerend online dashboard om mijn afbeeldingen te uploaden de klantenservice maar om hulp gevraagd. Na nogmaals redelijk simpel terugverwezen te zijn naar de webtool in kwestie heb ik uitgesproken dat ik hulp wilde, geen routebeschrijving. Vanaf dat moment heeft de klantenservice er alles aan gedaan om mijn ervaring te verbeteren. Samen met het eindproduct is ze dat gelukt.

Geplaatst op 08/02/2020 om 09:48 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.