Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Kliko sticker 30km

Gepersonaliseerd
TenStickers. Kliko sticker 30km. Waarschuwingsbord sticker met maximale snelheid 30 km om op de kliko's te plaatsen. Afmetingen aanpasbaar. 10% korting bij inschrijving.

Waarschuw de automobilisten die door de straat rijden met deze verkeersboord sticker!
Het ontwerp omvat een verkeersbord met het nummer 30 erin, die indiceert dat de maximale snelheid 30 kilometer is. Je krijgt de mogelijkheid om de gewenste getal dat je op de sticker wil laten verschijnen in te vullen in het kader "aangepaste tekst" en wij zullen het voor je produceren. De sticker is verkrijgbaar in elk gewenste formaat. Tijdens de productie wordt er gebruik gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de stickers makkelijk aan te brengen, blijven ze lang plakken en laten ze geen sporen achter na verwijdering. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

TenStickers. Kliko sticker 30km. Waarschuwingsbord sticker met maximale snelheid 30 km om op de kliko's te plaatsen. Afmetingen aanpasbaar. 10% korting bij inschrijving.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Personaliseer

Informatie over Kliko sticker 30km

Referentienummer: A13064

Beoordelingen van onze klanten Kliko sticker 30km

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 08/02/2020 om 09:48 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.