Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Garage stickers

Zoekt u nog wat leuke decoraties voor garage om naar te kijken tijdens het klussen? In deze categorie vindt u een groot assortiment aan garage stickers , schuur stickers en container sticker mee te decoreren. Van stickers voor containers tot recycle stickers. Onze muurstickers voor garage betoveren uw garage gemakkelijk om tot een leuke klus plek om een tijd te zijn.De garage verdient net zoveel tijd om mooi te maken net als elke andere kamer in uw huis, vooral als u van klussen houdt. Garage decoratie en Schuur decoratie kan uw garage en schuur gezelliger maken tijdens het klussen. Daarnaast opbergruimte decoratie is ook een mooie manier op je opbergruimte meer structuur en overzicht te geven, tussen alle rommeltjes en spelletjes die er liggen. Geef niet alleen de woonkamers en slaapkamers leuke decoratie, maar denk ook verder aan de andere delen van het huis.

Alle stickers zijn aan te passen in formaat van uw muren, ramen en apparaten. Daarnaast, kunt u de stickers makkelijk aanbrengen, ze blijven lang en goed hangen door het gebruik van hoge kwaliteit sticker lijm materiaal.

Garage stickers


Naast ons vaste aanbod, maken wij het ook voor u mogelijk om zelf uw sticker te laten ontwerpen door een van onze ontwerpers. Of wilt u graag zelf transparante stickers printen? Dat kan ook bij ons! Dit kunt u doen door middel van onze gepersonaliseerde stickers service, zichtbaar op onze pagina naast stickers per thema. U heeft de kans om uw tekening of teksten gemakkelijk te laten bedrukken door onze kwalitatieve productie metodes. Dit zal maximaal 2 dagen duren en dan is uw bestelling klaar om de deur uit te gaan, meteen naar uw garage, opbergruimte of schuur. Onze stickers kunnen bovendien op uw muur, raam, meubels, grond en trap.

9.45 / 10

22 Beoordelingen

1-24 van 59 muurstickers