Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Love Story Muursticker

TenStickers. Love Story Muursticker. Creëer een romantische sfeer in de slaapkamer met deze muursticker met de tekst "every love story is beautiful but ours is my favorite!"

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Muursticker met de tekst "every love story is beautiful but ours is my favorite!" Een geweldige kans om uw slaapkamer een geheel nieuwe uitstraling te geven! Daarnaast zorgt deze sticker voor meer kleur, warmte en liefde en elke ruimte in huis! Geef deze sticker cadeau of verras uw geliefde bij thuiskomst met deze liefdevolle tekst aan de muur! Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.