Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Stickers voor op meubels harten patroon

TenStickers. Meubelstickers harten patroon. Hartjes Meubelstickers en harten patroon meubelstickers, ideaal voor de babykamer. Interessante kaststickers en andere soorten meubels stickers!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Hartjes Meubelstickers en harten patroon meubelstickers, ideaal voor de babykamer. Decoreer de babykamer met leuke babykamer kaststickers en andere soorten meubels stickers die verkrijgbaar zijn in alle soorten kleuren en maten. De meubelstickers worden op maat gemaakt in de precieze maat die u goed uitkomt. U kunt alles zelf bepalen. Hartjes tafel stickers op maat en hartjes kast stickers op maat van kasten en tafels die heel glad, recht en zeer hard zijn. He sticker kan goed blijven plakken. Harten kast plakstickers zijn makkelijk aan te brengen. Voor meer inspiratie zoek voor onze soorten patroon meubelstickers in de zoekbar op de website naar kastdeurstickers.

...

Informatie over Meubelstickers harten patroon

Referentienummer: A14749

Stijl van sticker:
Tekeningen stickers

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroep:
Kinderen

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.