Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muursticker Logo Juventus

Vandaag 15% Korting
TenStickers. Muursticker Logo Juventus. Een muursticker uit onze collectie sportstickers. Bent u zelf een voetbalfan, of beter nog fan van Juventus?

Een muursticker uit onze collectie sportstickers. Bent u zelf een voetbalfan, of beter nog fan van Juventus? Dan is deze muurtsticker geschikt voor u! Decoreer uw slaapkamer, speelkamer of woonkamer met het logo van uw favoriete voetbalclub! De stickers zijn verkrijgbaar in elke gewenste afmeting dus niet alleen geschikt voor het decoreren van de muren in huis maar ook bijvoorbeeld verschillende apparaten. De stickers zijn gemaakt van vinyl. Hierdoor zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na op de muur of andere apparatuur waarop de sticker is geplaatst. 

TenStickers. Muursticker Logo Juventus. Een muursticker uit onze collectie sportstickers. Bent u zelf een voetbalfan, of beter nog fan van Juventus?

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker Logo Juventus

Referentienummer: A2220

Beoordelingen van onze klanten Muursticker Logo Juventus

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 16/11/2016 om 13:37 h

Geplaatst op 20/03/2015 om 09:12 h

Aanrader! Mooie kwaliteit, het formaat is naar eigen wens aan te geven en het product is met zorg ingepakt en verstuurd. Top!!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.