Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Voetbal muurstickers

Een ruime collectie aan voetbal muurstickers voor kinderen waarin er meer dan 100 designs beschikbaar zijn.  Deze designs zijn geschikt voor jongens en meisjes. Deze ontwerpen zijn heel erg divers en daarom is er voor ieder war wils. Met een van onze stickers kunt u de sfeer van de kinderkamer volledig opfleuren. De kinderen zullen er dan ook super blij mee zijn en de vriendjes of vriendinnetjes die langs komen zullen daadwerkelijk versteld staan van de uitstraling.

In deze collectie voetbal muurstickers zijn er vooral veel gepersonaliseerde stickers die u zelf kunt aanpassen. Dit zijn dan ook de meest verkochte producten. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam van uw zoon of dochter plaatsen in een gepersonaliseerde voetbal muursticker. Stel u wilt een ander voetbal design voor in huis. Dan kunt u een mailtje sturen naar ons met het gewenste ontwerp. Via mail contact zal er dan uiteindelijk een eigen voetbal muursticker uitkomen die volledig naar wens is ontworpen. 

Voor de echte voetballiefhebbers is deze categorie dus perfect! Waarschijnlijk speelt uw zoon of dochter veel buiten om te voetballen, maar hoe tof zou het zijn als er ook een voetbal sfeer thuis in de kamer heerst. Zo kan hij of zij in slaap vallen met een oog op de mooie voetbal muurdecoratie

De muurstickers voor voetbal zijn gemaakt van een super sterke kwaliteit. Ze zijn namelijk van een hoge mate van vinyl. Hierdoor zal deze geen sporen achterlaten bij verwijdering van een bepaalde oppervlakte. Er zijn verschillende leveringsopties voor onze mooie voetbal muurstickers. Deze zijn te vinden in de laatste webpagina van bestellen. 
12.99
22.50
Gepersonaliseerd
4.25
Gepersonaliseerd
8.75
10.50
Gepersonaliseerd
4.25
Gepersonaliseerd
2.75
Gepersonaliseerd
5.75
13.99
8.50
Gepersonaliseerd
5.25
Gepersonaliseerd
11.99
15.50
1.99
19.25
3.75
Gepersonaliseerd
4.50
7.75
3.99

1-24 van 115 muurstickers