Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Sticker logo PSV Eindhoven voetbal

Vandaag 15% Korting
TenStickers. Sticker logo PSV Eindhoven voetbal. Een muursticker van PSV, leuke om de voetbalkamer mee af te maken. Plak deze muurdecoratie makkelijk op.

Een leuke muursticker met het logo van de voetbalclub PSV Eindhoven. Eén van de belangrijkste ploegen uit de Nederlandse competitie. Met deze muurdecoratie maak je snel en eenvoudig de op voetbal geïnspireerde kamer af. De sticker is makkelijk aan te brengen en te verwijderen door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl. U bepaalt zelf in welke afmetingen u de sticker wilt ontvangen.

TenStickers. Sticker logo PSV Eindhoven voetbal. Een muursticker van PSV, leuke om de voetbalkamer mee af te maken. Plak deze muurdecoratie makkelijk op.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker logo PSV Eindhoven voetbal

Referentienummer: A2202

Beoordelingen van onze klanten Sticker logo PSV Eindhoven voetbal

Gemiddelde beoordeling: 9.6 / 10

Geplaatst op 21/10/2019 om 10:14 h

Het zijn echt goede stickers! Kwaliteit en goede service als je een vraagje hebt. Goede gebruiksaanwijzing erbij. Ik heb de sticker op een dun stuk hardboard geplakt, en zo opgehangen.

Geplaatst op 06/06/2019 om 22:26 h

Leuke stickers goed afgeleverd. Wacht alweer op de nieuwe die ik besteld heb. Hangt bij mijn kleinzoon op de muur. Hij was er erg blij mee. Helaas heb ik nog geen foto.

Geplaatst op 23/04/2019 om 07:11 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.