Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Sticker logo PSV Eindhoven voetbal

Vandaag 15% Korting
TenStickers. Sticker logo PSV Eindhoven voetbal. Een muursticker van PSV, leuke om de voetbalkamer mee af te maken. Plak deze muurdecoratie makkelijk op.

Een leuke muursticker met het logo van de voetbalclub PSV Eindhoven. Eén van de belangrijkste ploegen uit de Nederlandse competitie. Met deze muurdecoratie maak je snel en eenvoudig de op voetbal geïnspireerde kamer af. De sticker is makkelijk aan te brengen en te verwijderen door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl. U bepaalt zelf in welke afmetingen u de sticker wilt ontvangen.

TenStickers. Sticker logo PSV Eindhoven voetbal. Een muursticker van PSV, leuke om de voetbalkamer mee af te maken. Plak deze muurdecoratie makkelijk op.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker logo PSV Eindhoven voetbal

Referentienummer: A2202

Beoordelingen van onze klanten Sticker logo PSV Eindhoven voetbal

Gemiddelde beoordeling: 9.5 / 10

Geplaatst op 09/12/2020 om 12:31 h

Sticker ziet er netjes uit. Zit papier met uitleg hoe te bevestigen op welk materiaal.

Geplaatst op 29/10/2020 om 09:00 h

Sticker ziet er erg netjes en kwalitatief uit. Fijne gebruiksaanwijzing met precieze uitleg hoe te handelen zodat de sticker het best blijft zitten. Jammer dat het lang duurt voordat de sticker binnen is.

Geplaatst op 21/10/2019 om 10:14 h

Het zijn echt goede stickers! Kwaliteit en goede service als je een vraagje hebt. Goede gebruiksaanwijzing erbij. Ik heb de sticker op een dun stuk hardboard geplakt, en zo opgehangen.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.