Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muursticker stickerrand caleidoscoop

Vandaag 5% Korting
TenStickers. Muursticker stickerrand caleidoscoop. Fraaie decoratieve stickerrand van verschillende complexe geometrische vormen die lijken op een caleidoscoop. Sfeervolle decoratie in huis.

Fraaie decoratieve stickerrand van verschillende complexe geometrische vormen die op het beeld lijken van een caleidoscoop.
Als u één van degenen bent die van deze eigenzinnige objecten houden en er uren naar kunnen kijken, dan is deze muursticker perfect voor u. Gebruik de mooie wanddecoratie om uw favoriete kamer van het huis te versieren. Geef een nieuwe sfeer aan de muren van je huis door dit decoratieve vinyl aan te passen in de stijl die het beste past bij de gekozen ruimte. Kies de maat die u de voorkeur geeft in centimeters en geniet van fantastische en sfeervolle decoratie in huis.

Deze set tegelstickers bestaat uit verschillende stickerontwerpen. Als u specifieke ontwerpen wilt, geef dan bij de kassa ( bestelnota's ) aan welke ontwerpen u wilt. Anders gaan we over tot het maken van duplicaten van de ontwerpen vanaf de bovenkant van de tweede afbeelding.
Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl om de perfecte tegelsticker te vinden voor u!

Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

Voer uw gewenste afmetingen in voor de stickerrand muursticker en het patroon wordt voor u afgestemd op het formaat. Stickers die langer zijn dan 5 meter worden in meerdere delen geproduceerd.

TenStickers. Muursticker stickerrand caleidoscoop. Fraaie decoratieve stickerrand van verschillende complexe geometrische vormen die lijken op een caleidoscoop. Sfeervolle decoratie in huis.

Kleur van uw muur

Kies de Pak
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker stickerrand caleidoscoop

Referentienummer: A11458

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.