Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker tekst no one like you

TenStickers. Muursticker tekst no one like you. Tekst muursticker met de tekst ¨There is no one like you¨, een attente wanddecoratie waarmee je iemand verteld hoeveel hij of zij voor je betekend.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Tekst muursticker met de tekst ¨There is no one like you¨, een attente wanddecoratie waarmee je iemand verteld hoeveel hij of zij voor je betekend. Ken jij ook iemand die alles voor jou betekend en die niet te vervangen is? Verras hem of haar dan door deze mooie sticker te geven of op te hangen in hun huis. De letters op de decoratie zijn geschreven in een sierlijk lettertypen, hierdoor voegt de sticker echt wat toe aan elke kamer. De muursticker zal mooi staan in een woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.

De sticker is gemaakt van kwaliteit vinyl, makkelijk aan te brengen en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.