Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Pop Kunst Ananas Muursticker

TenStickers. Pop Kunst Ananas Muursticker. Een muursticker met een heldere en kleurrijke pop-art ontwerp van vier ananas om uw huis te versieren in een frisse manier.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een muursticker met een heldere en kleurrijke pop-art ontwerp van vier ananas om uw huis te versieren in een frisse manier.

De pop-kunst beweging die in de jaren 1950 ontstond in Groot-Brittannië heeft nog steeds een grote invloed op de huis decor vandaag! Dus waarom niet uw huis bijwerken met dit creatieve trend om uw muren en oppervlakken te illustreren! Ideaal voor het decoreren van keukens op een moderne manier met deze fruitige ontwerp.

Onze producten worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.