Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Slikt raamzelfklevende sticker

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Slikt raamzelfklevende sticker. Eenvoudig aan te brengen zelfklevende raamsticker gemaakt met vogels en je kunt dit ontwerp in elke gewenste kleur en maat hebben.
TenStickers. Slikt raamzelfklevende sticker. Eenvoudig aan te brengen zelfklevende raamsticker gemaakt met vogels en je kunt dit ontwerp in elke gewenste kleur en maat hebben.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Koop en versier het oppervlak van uw raam met ons ontwerp met zwaluwvogel raamdeal dat u op elke gewenste manier kunt toepassen. 
Dit ontwerp zorgt voor een mooie en mooie uitstraling van je raamoppervlak, je kunt het gebruiken in de woonkamer, keuken of elke andere plek waar je maar wilt. 
Waarom niet ervoor kiezen en je oppervlak transformeren?! 
Het is gemakkelijk aan te brengen zonder probleem en u zult blij zijn met de keuze die u hebt gemaakt, omdat het geen luchtbellen op het oppervlak zal vormen en u zult er ook geen kreukels mee ervaren.
U kunt de gewenste grootte kiezen en wij zal het binnen korte tijd bij u worden afgeleverd. Voeg het nu gewoon toe aan uw winkelwagen en geniet ervan.

Informatie over Slikt raamzelfklevende sticker

Referentienummer: A18225

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.