Beoordelingen 9.6
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Gratis personalisering van naamstickers
Bekijk onze nieuwe collectie van behang
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Onze behang collectie is nu beschikbaar!
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
Login
Gepersonaliseerde muurstickers
Stickers per thema
Stickers per locatie
Behang
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
0

Sticker abstract zeepaardje

TenStickers. Sticker abstract zeepaardje. Deze sticker is een abstract model van een zeepaardje, ideaal ter decoratie van uw muren of ruiten in en rondom huis!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Kleur

Deze sticker is een abstract model van een zeepaardje. Een leuk en origineel idee ter decoratie van uw woning. Op deze manier brengt u dan ook een gezellige sfeer in uw woning. Bent u fan van de zee en alle dieren die hierin leven? Of wellicht in het bijzonder het zeepaardje? Decoreer dan nu uw woning met deze prachtige silhouet muursticker! Een gemakkelijke manier om meer leven en kleur aan te brengen in diverse ruimten in huis! Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

...

Informatie over Sticker abstract zeepaardje

Tour de France

Wielrensport fanaten opgelet! Deze muurstickers en fiets stickers zij speciaal gemaakt voor de wielren fanaten onder ons. De Tour de France komt er namelijk weer aan, dus dit is een ode aan dit evenement. Waar wacht je nog op, haal de Tour de France in huis.