Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Sticker illustraties Parijs

TenStickers. Sticker illustraties Parijs. Sticker met verschillende elementen van de geweldige stad Parijs. Ideaal voor grote fans van deze romantische stad!

Een elegante collectie tekeningen van de Franse hoofdstad Parijs in een vierkant ontwerp. Een leuke illustratie met verschillende elementen van de meest romantische stad van Europa. Een croissant, de Eiffeltoren en talloze andere elementen die deze stad weergeven! Bent u een grote fan van Parijs? Of staat deze wellicht nog hoog op uw lijstje? Versier dan nu verschillende ruimten en/of apparatuur in huis met deze decoratiestickers! Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl.

TenStickers. Sticker illustraties Parijs. Sticker met verschillende elementen van de geweldige stad Parijs. Ideaal voor grote fans van deze romantische stad!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker illustraties Parijs

Referentienummer: A2100

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.