Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker koelkast Campbells

Vandaag 12% Korting
TenStickers. Sticker koelkast Campbells. Een interieursticker voor op uw koelkast. Deze sticker is gebaseerd op de kunstwerken van de bekende artiest Andy Warhol.
TenStickers. Sticker koelkast Campbells. Een interieursticker voor op uw koelkast. Deze sticker is gebaseerd op de kunstwerken van de bekende artiest Andy Warhol.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 20 cm x 20 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Een interieursticker voor op uw koelkast. Deze sticker is gebaseerd op de kunstwerken van de bekende artiest Andy Warhol. Met deze muursticker versiert u niet alleen de saaie koelkast in huis maar bent u instaat de gehele keuken of andere ruimte waar de koelkast zich bevindt een andere uitstraling te geven! 
Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl 

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.