Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers keuken Delft blauw tegeltjes

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Muurstickers keuken Delft blauw tegeltjes. Tegelstickers delft blauw, een leuk idee als tegelstickers keuken. Knap uw keuken op met leuke delft blauwe tegel stickers!
TenStickers. Muurstickers keuken Delft blauw tegeltjes. Tegelstickers delft blauw, een leuk idee als tegelstickers keuken. Knap uw keuken op met leuke delft blauwe tegel stickers!

Kleur van uw muur

Kies de Pak
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Deze blauwe Delft tegelstickers is een leuk idee voor als tegelstickers voor in de keuken. Knap uw keuken op met onze leuke blauwe tegelstickers voor in de keuken of eetkamer. Onze blauwe tegelstickers kunnen worden aangepast in alle soorten maten, en ze zijn gemaakt van heel hoge kwaliteit vinyl tegelstickers materiaal dat heel lang blijft plakken op uw tegels in de woonkamer of keuken.
Deze tegelstickers zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Deze laten geen residu achter bij het verwijderen. Verkrijgbaar in verschillende maten.
Deze set tegelstickers bestaat uit verschillende stickerontwerpen. Als u specifieke ontwerpen wilt, geef dan bij de kassa ( Bestelnota's ) aan welke ontwerpen u wilt. Anders gaan we over tot het maken van duplicaten van de ontwerpen vanaf de bovenkant van de tweede afbeelding.
Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl om de perfecte sticker te vinden voor u!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.