Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Slaapkamer muursticker dierenprint

TenStickers. Slaapkamer muursticker dierenprint. Decoreer uw woning met onze dierenprint behangrand sticker. Onder andere koeien, slangen en giraffen print. Express verzending 24/48u.

Decoratie sticker met de print van verschillende dieren. De muursticker is ideaal voor tegels, gezien de ruiten vorm. Uiteraard ook op muren, deuren en ramen te plaatsen. Ideaal te combineren met een rustig interieur of een interieur dat juist is geïnspireerd door Afrikaanse invloeden. Plaats de dieren tegelsticker in elke gewenste ruimte om een jungle in uw woning te creëren. De sticker is verkijgbaar in elk gewenste formaat.
Deze set tegelstickers met dierenprint bestaat uit verschillende stickerontwerpen. Als u specifieke ontwerpen wilt, geef dan bij de kassa ( Bestelnota's ) aan welke ontwerpen u wilt. Anders gaan we over tot het maken van duplicaten van de ontwerpen vanaf de bovenkant van de tweede afbeelding.

Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl is de sticker makkelijk aan te brengen op elk glad oppervlak zonder de angst dat er vouwen of luchtbellen verschijnen.
Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

TenStickers. Slaapkamer muursticker dierenprint. Decoreer uw woning met onze dierenprint behangrand sticker. Onder andere koeien, slangen en giraffen print. Express verzending 24/48u.

Kleur van uw muur

Kies de Pak
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Slaapkamer muursticker dierenprint

Referentienummer: A13462

Beoordelingen van onze klanten Slaapkamer muursticker dierenprint

Gemiddelde beoordeling: 6 / 10

Geplaatst op 17/03/2019 om 11:12 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.