Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Tegelstickers Vlinderset in meerdere kleuren

TenStickers. Tegelstickers Vlinderset  in meerdere kleuren. Versier het muuroppervlak van de woning met onze prachtige sets tegels met veelkleurige vlinders erop. Koop het in de maat die u wilt.
TenStickers. Tegelstickers Vlinderset  in meerdere kleuren. Versier het muuroppervlak van de woning met onze prachtige sets tegels met veelkleurige vlinders erop. Koop het in de maat die u wilt.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Verfraai het muuroppervlak in huis met onze decoratieve vlinder tegelstickers. Het ontwerp voegt zoveel kleur toe aan elk oppervlak dat het wordt aangebracht door de manier waarop het is ontworpen met kleurrijke vlinders op aparte vierkanten. Koop het in de maat waarin u de keuken of slaapkamer wilt decoreren.
Het kan worden gebruikt voor de badkamer ook en zeer ideaal voor de ruimte van kinderen. Deze set tegelstickers bestaat uit verschillende stickerontwerpen. Als u specifieke ontwerpen wilt, geef dan bij de kassa ( Bestelnota's ) aan welke ontwerpen u wilt. Anders gaan we over tot het maken van duplicaten van de ontwerpen vanaf de bovenkant van de tweede afbeelding.

We hebben de beste kwaliteit vinyl producten met een hoge kleefkracht waardoor onze ontwerpen gemakkelijk aan te brengen zijn. Eenvoudig te onderhouden door het reinigen met zachte kleding en water zonder dat het beschadigd raakt.

Informatie over Tegelstickers Vlinderset in meerdere kleuren

Referentienummer: A18946

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.