Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Thuis is waar je Hart is Muursticker

TenStickers. Thuis is waar je Hart is Muursticker. Een prachtige muursticker uit onze collectie tekststickers met de quote; Thuis is waar je hart is. Een tekst die voor vele zal gelden!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een prachtige muursticker uit onze collectie tekststickers met de quote; Thuis is waar je hart is. Een tekst die voor vele zal gelden! Voelt u zich ook altijd het beste als u in uw eigen huis bent? Dan is deze tekststicker iets voor u! Heeft u nog een lege muur in de woonkamer, eetkamer of keuken? Wacht dan niet en decoreer met deze sticker de ruimte in no time en voor een lage prijs! De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.nl

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.