Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Wijnliefhebbers tekst muur zelfklevende sticker

TenStickers. Wijnliefhebbers tekst muur zelfklevende sticker. Eenvoudig aan te brengen muurtekstzelfklevende sticker met de lijst en soorten wijn om thuis te genieten. U kunt dit in elke gewenste kleur in de eetruimte toepassen.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
wijnliefhebbers tekst muurzelfklevende sticker voor de liefde en het genot van wijn. Het ontwerp bevat tekst die opzettelijk is gemaakt voor de relatie van wijn en zijn soorten. Hiermee creëer je je eigen wereld om plezier te hebben met je wijn in je ruimte. Meestal willen we dingen die ons inspireren met wat we leuk vinden om er de beste tijd mee te hebben. Dit is de reden waarom deze vinyl tekst muursticker die ermee is gemaakt een mooi en stijlvol lettertype heeft dat alles bevat wat wijn is geschikt om op het oppervlak aan te brengen van eetkamer of woonkamer. Eenvoudig aan te brengen zonder rimpels of bubbels, u kunt de gewenste maat en kleur kiezen

Informatie over Wijnliefhebbers tekst muur zelfklevende sticker

Referentienummer: A18453

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.