Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Ikea meubelstickers

In deze verzameling meubelstickers Ikea zijn er allerlei verschillende designs te zien. Zo gek je het kunt bedenken, wij hebben het in petto! De designs zijn vooral gericht op de artikelen van Ikea. Zo kun je bijvoorbeeld je tafel, je kastjes, je stoelen of andere meubels in huis decoreren met de mooiste stickers die er zijn. De Ikea stickers kunnen worden gebruikt door elk gezinslid en hierbij is er geen specifieke doelgroep. De decoraties kunnen lang mee gaan in de tijd. Zo kun je van de stickers Ikea die op de tafels zijn opgeplakt, lang van genieten zonder je enige zorgen te maken over het feit dat de tafel wordt beschadigd. En zo zijn er meer meubels beschikbaar. Als er bezoekers komen in je huis, zullen ze daadwerkelijk versteld staan van de decoraties die je zult hebben in huis.

 

Je zal veel tijd doorbrengen in huis. Als je Ikea meubels hebt, kun je deze decoreren. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens het koken genieten van mooie kastjes die zijn bevestigd met Ikea kast stickers. Er zijn hiervoor hele simpele designs die rustgevend zijn, maar ook wat vollere en drukkere designs die een uitgesproken uitstraling hebben. Naast de woonkamer Ikea stickers, zijn er ook decoraties voor de badkamer die je kunt gebruiken. Deze zijn waterrestistant en kunnen dus perfect worden opgeplakt in deze kamer. De Ikea badkamer meubel stickers zijn er ook in allerlei prachtige ontwerpen.

Wees niet getreurd, naast de normale ontwerpen die we hebben in onze catalogus, zijn er ook andere designs. Namelijk degene die je zelf wilt hebben. Je kan namelijk de ontwerpen opsturen naar ons en wij zorgen ervoor dat deze worden verwerkt in de vorm van een sticker. Zo zijn er dus gepersonaliseerde Ikea stickers in je huis waar je lang naar zult kijken.

De muurstickers Ikea zijn gemaakt van een hoge mate van vinyl. Hierdoor kunnen deze gemakkelijk worden aangebracht aan de muur en verwijderd worden zonder enige zorgen te maken. Twijfel niet langer en neem een kijkje in de collectie!

1-24 van 32 muurstickers