Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Stijlvolle vintage tegelstickers

TenStickers. Stijlvolle vintage tegelstickers. Keuken stickers met een uiterlijk van retro-tegels die ideaal zijn om tegels te bekleden. Fraai uw keuken op met deze sfeervolle tegelstickers.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Keuken stickers met een uiterlijk van retro-tegels die ideaal zijn om tegels te bekleden. Fraai uw keuken op met deze sfeervolle tegelstickers. Om de bestelling te maken, houdt u rekening met de volgende stappen:   1) Controleer de exacte maat in centimeter van de tegel die u wilt bedekken. Selecteer de maat op de productpagina. 2) Kies het aantal stickers dat u nodig heeft in de teller naast de prijsweergave. Wij maken de ontwerpen volgens de volgorde die is vastgesteld in het voorbeeld gedeelte (van A tot I) 3) Als u de bestelling wilt wijzigen, schrijf ons in de opmerkingen sectie van de aankooppagina. U kunt bijvoorbeeld een alternatieve set van stickers selecteren, niet beginnende bij A.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.