Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Klassieke Bewaker Londen Sticker

TenStickers. Klassieke Bewaker Londen Sticker. Een nieuwe sticker van een klassieke bewaker van het Buckingham Palace in Engeland! Heeft u affiniteit met Londen of misschien geheel Engeland?

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een nieuwe sticker van een klassieke bewaker van het Buckingham Palace in Engeland! Heeft u affiniteit met Londen of misschien geheel Engeland? Decoreer dan nu uw huis met deze sticker! Geschikt als cadeau of voor uw zelf! Met deze kleurrijke sticker zorgt u niet alleen voor aankleding maar ook voor meer leven en kleur in huis! U heeft nog nooit zo makkelijk uw huis gedecoreerd!
Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.